(共8套)最新中考英语试题分类汇总 大题做题技巧汇总(共145页)_图文

(共 8 套)最新中考英语试题分类汇总 大题做题技巧汇总 (2016 湖南衡阳)B)完形填空。阅读短文,掌握大意,从所给的 A、B、C 三个选项中选出一个 最佳选项。 (共 10 小题,计 10 分) What’s the best way to lose weight(重量)?You can make it fun by 31 outdoor activities. You’ll be amazed at the number of calories(卡路里)you’ll 32 in a short time. Here’s some advice to help you to lose weight. Hike(徒步旅行)to Lose Weight Hiking is an excellent 33 of exercise for burning calories and increasing your heart system. What’s more, if you hike on hills, it 34 to build and strengthen (增强) leg muscles (肌肉). Kayaking(划独木舟)to Lose Weight If you love the 35 , then you may go kayaking! Generally, a woman can lose half a pound from an afternoon of white-water kayaking. A man can lose even 36 , around 2,200 calories. This sport builds strength in your 37 and upper body muscles. It’s 38 a great way to make you slimmer. Ski to Lose Weight Skiing is one great sport to lose weight because 39 can use all of your major muscle groups-from your chest to shoulders. It can improve your balance by exercising you main muscles 40 you can’t fall down. So, it’s no surprise that you can burn a large 3,000 calories if you’re a man and a little less for a woman, after 6 hours of skiing. 31. A. staying away from B. doing well in C. taking part in 32. A. waste B. store C. burn 33. A. way B .grade C. diet 34. A. decides B. helps C. plans 35. A. soil B. water C. sand 36. A. worse B. better C .more 37. A. arms B. legs C. heads 38. A. too B. never C. also 39. A. be B. you C. she 40. A. so that B. in order to C. so as to 31. C. 32. C. 33. A. 34. B. 35. B. 36. C. 37. A. 38. C 39. B. 40. A. (2016 湖北襄阳)三、完形填空(本大题满分 10 分,每空 1 分) 阅读下面的短文,根据短文内容从各题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出一个可以填 入空白处的最佳选项,使短文完整、通顺,并在答题卡上将该标号涂黑。 Letting kids learn more about science at an early age is easier than you think. It is happening all around us, and you can 41 everyday things to encourage your children's interest. Most parents believe it is difficult to help their children with science. But you don't need a high scientific 42 to teach your children science. All you need is that you're willing to try, to see the world, and to 43 the time to encourage their natural curiosity(好奇). You can help by having an active attitude (态度) towards science yourself. Then start 44 by asking your children questions about the things you see every day. And then listen to their answers without judging (评判) them, which will 45 their confidence(自信), and help you decide just what your children know or do not know. Different kids have different i

相关文档

超级资源(共8套)最新中考英语试题分类汇总 大题做题技巧汇总超级资源(共145页)
中考英语试卷答题技巧 2014
2010年中考英语试题分类汇编题-单项选择
最新全国中考英语试题分类解析汇编 :名词 专项练习(真题分类汇总)
中考英语试题的解题技巧
黄冈市2011年中考英语试卷答题卡(真题__完美版)
中考默写题的分类及解题技巧
中考默写题的分类及解题技巧2
2010全国重点省市中考英语试题分类汇编阅读理解(真题+模拟)(三)议论文
2010全国重点省市中考英语试题分类汇编阅读理解(真题+模拟)(四)应用文
电脑版