#初二数学上册期末考试试题及答案76952

数学部分

一、选择题(每小题有且只有一个答案正确,每小题4分,共40分)

1、如图,两直线a∥b,与∠1相等的角的个数为( )

1

A、1个

B、2个

C、3个

D、4个

2、不等式组

?x>3 ??x<4

的解集是(

)

a

b

A、 3<x<4

B、 x<4

C、 x>3

D、无解

3、如果 a>b ,那么下列各式中正确的是( )

A、 a ?3<b ?3

B、 a < b 33

C、 ?a> ? b

D、 ?2a< ? 2b

4、如图所示,由∠D=∠C,∠BAD=∠ABC推得△ABD≌△BAC,所用的的判定定理的简称是( )

A、AAS

B、ASA

C、SAS

D、SSS

DC

5、已知一组数据1,7,10,8,x,6,0,3,若 x =5,则x应等于( )

A、6

B、5

C、4

D、2

A

B

6、下列说法错误的是( )

A、长方体、正方体都是棱柱;

B、三棱住的侧面是三角形;

C、六棱住有六个侧面、侧面为长方形; D、球体的三种视图均为同样大小的图形;

7、△ABC的三边为a、b、c,且 (a+b)(a-b)=c2 ,则( )

A、△ABC是锐角三角形;

B、c边的对角是直角;

C、△ABC是钝角三角形;

D、a边的对角是直角;

8、为筹备班级的初中毕业联欢会,班长对全班学生爱吃哪几种水果作了民意调查,那么最终买什么水果,下面的调查

数据中最值得关注的是( )

A、中位数;

B、平均数;

C、众数;

D、加权平均数;

9、如右图,有三个大小一样的正方体,每个正方体的六个面上都按照相同的顺序,依次标有1,

12 3

2,3,4,5,6这六个数字,并且把标有“6”的面都放在左边,那么它们底面所标的3个数字之 6 4 1 2

和等于( )

A、8

B、9

C、10

D、11

10、为鼓励居民节约用水,北京市出台了新的居民用水收费标准:(1)若每月每户居民用水不超过4立方米,则按每立方

米2米计算;(2)若每月每户居民用水超过4立方米,则超过部分按每立方米4.5米计算(不超过部分仍按每立方米2元计

算)。现假设该市某户居民某月用水x立方米,水费为y元,则y与x的函数关系用图象表示正确的是( )

二、填空题(每y 小题4分,共32分) y

y

y

11、不等式 2x-1>3 的解集是__________________;

8

8

8

8

12、已知点AO在第四A、象限4 ,且x到x轴O,y轴的B、距4离分别x 为3,O5,则CA、点4的坐标为___O____D__、;4

1 / 10

13、为了了解某校初三年级400名学生的体重情况,从中抽查了50名学生的体重进行统计分析,在这个问题中,总体是

指__________________________________;

14、某班一次体育测试中得100分的有4人,90分的有11人,80分的有11人,70分的有8人,60分的有5人,剩下的8人一

共得了300分,则中位数是_____________。

15、如图,已知∠B=∠DEF,AB=DE,请添加一个条件使△ABC≌△DEF,则需添加的条件是__________;

16、如图,AD和BC相交于点O,OA=OD,OB=OC,若∠B=40°,∠AOB=110°,则∠D=________度;

17、弹簧的长度y(cm)与所挂物体的质量x (kg)的关系是一次函数,

图象如右图所示,则弹簧不挂物体时的长度是___________cm;

AD

A

B

第15题图

第O 16题图

y 21
12 第17题图

18、如B下图所E示,图中是C 一个立F 体图形的三视C图,请你根据D视图,说出立体图5形的名称:20 x

主视图

左视图

俯视图

对应的立体图形是________________的三视图。 三、解答题(共78分)
19、(8分)解不等式 x+1 ? (x ?1) ? 1,并把解集在数轴上表示出来。 2

20、(8分)填空(补全下列证明及括号内的推理依据):

E

如图:已知:AD⊥BC于D,EF⊥BC于F,∠1=∠3, 求证:AD平分∠BAC。

A 3 21

证明:∵AD⊥BC,EF⊥BC于F(已知)

∴AD∥EF(

)

BF D

C

∴∠1=∠E(

)

∠2=∠3(

)

又∵∠3=∠1(已知)

∴∠1=∠2(等量代换)

∴AD平分∠BAC(

)

21、画出下图的三视图(9分)

22、(9分)已知点A(10,0),B(10,8),C(5,0),D(0,8),E(0,0),请在下面的平面直角坐标系中,

(1)分别描出A、B、C、D、E五个点,并顺次连接这五个点,观察图形像什么字母;

(2)要图象“高矮”不变,“胖瘦”变为原来图形的一半,坐标值应发生怎样的变化?

23、(10分)如图,lA,lB分别表示A步行与B骑车在同一路上行驶的路程S与时间t的关系。 S(千米) 2 / 10 22

(1)B出发时与A相距_________千米。 (2)走了一段路后,自行车发生故障,进行修理,所用的时间是____________小时。 (3)B出发后_________小时与A相遇。 (4)若B的自行车不发生故障,保持出发时的速度前进,几小时与A相遇,相遇点离B的出发点多少千米。在图中表示 出这个相遇点C,并写出过程。 24、(10分)已知:如图,RtABC≌Rt△ADE,∠ABC=∠ADE=90°,试以图中标有字母的点为端点,连结两条线段, 如果你所连结的两条线段满足相等、垂直或平行关系中的一种,那么请你把它写出来并说明理由。

A 25、(10分)某工厂有甲、乙两条生产线,在乙生产线投产前,甲生产线已生产了200吨成品,从乙生产线投产开始,甲、

乙两条生产线每天生产20吨和30吨成品。

(1)分别求出甲、乙两条生产线投产后,各自的总产量y(吨)与从乙开始投产以后所用时间D x(天F)之B间的函数关系式,

并求出第几天结束时,甲、乙两条生产线的总产量相同;

C

E

(2)在如图所示的直角坐标系中,作出上述两个函数和第一象限内的图象,并观察图象,分别指出第15天和第25天结

束时,哪条生产线的总产量高?

26、(14分) (1)为保护环境,某校环保小组成员小敏收集废电池,第一天收集1号电池4节、5号电池5节,总重量460克;

第二天收集1号电池2节、5号电池3节,总重量240克。

① 求1号和5号电池每节分别重多少克?

② 学校环保小组为估算四月份收集废电池的总重量,他们随意抽取了该月腜 5天每天收集废电池的数量,如下表:

1号废电池(单位:节) 29

30

32

28 31

5号废电池(单位:节) 51

53

47

49 50

分别计算两种电池的样本平均数,并由此估算该月(30天)环保小组收集废电池的总重量是多少千克?

(2)如图,用正方体石墩垒石梯,下图分别表示垒到一、二、三阶梯时的情况,那么照这样垒下去,

①填出下表中未填的两空,观察规律。

阶梯级数 石墩块数

一级 3

二级 9

三级

四级

② 垒到第n级阶梯时,共用正方体石墩________________块(用含n的代数式表示)。

Ⅲ.单项选择(15 分) ( )21.He _____ when the UFO arrived.

英语部分
3 / 10

A. was sleeping B. were sleeping C. has slept

D. is asleep

( )22.I have been skating _______ nine o’clock.

A. for

B. since

C. at

D. from

( )23.Would you mind ______ those old jeans?

A. don’t wear B. not to wear

C. aren’t wearing D. not wearing

( )24.---He’s never been to an aquarium.

---_______.

A. Neither have I B. Neither do I C. I never too

D. I don’t too

( )25.It’s really cold today, ______ ?

A. does it

B. doesn’t it

C. isn’t it

D. is it

( )26._____ have you been swimming? For five years.

A. How many times B. How long

C. How often

D. How much

( )27.--Could you please _____ in the room?

--Oh, I’m sorry.

A. not smoking B. not smoke

C. not to smoke D. don’t smoke

( )28.---Could we buy a piano, Jack?

---I’m afraid there ______ enough room for one in the house.

A. aren’t

B. are

C. isn’t

D. is

( )29.I got home _____ they were having dinner.

A. as soon as B. while

C. because

D. after

( )30. We got mad ______ the team for losing the match.

A. at

B. in

C. on

D. about

( )31.She _______ a lot of money on clothes.

A. takes

B. costs

C. spends

D. buys

( )32.I will stay at home and read books if it _______ tomorrow.

A. is raining

B. rains

C. rain

D. will rain

( )33.The teacher encourages her students _____ English as much as possible.

A. to speak

B. speaking

C. speak

D. spoke

( )34.His father _____ to Nanjing. He _____ back next week.

has been, is B has been, will be C. has gone, is D. has gone, will be

( )35.The teacher said that they ______ hard-working students.

A. is

B. are

C. were

D. was

Ⅳ.用所给词语的适当形式完成下列句子。(5 分)

look through

discover collect get over keep down

36.Do you know who ______ America?

37.He is in his bedroom and ______________ the newspapers for a job.

38.He is angry with me now. But he will understand me and _________it soon.

39.Her brother likes stamps and he __________ over a hundred stamps now.

40.We should ____________ our voice in public places.

Ⅴ.补全对话(10 分)

(A)

A: What are you doing, Jenny?

B: 41.____________ I’m cleaning the house.

A: Do you often do it?

B: Sometimes when I’m free. 42.____________

A: Here it is. What will you do after you finishing the cleaning?

B: 43.____________

A: 44.____________ Let’s go swimming, shall we?

B: Sounds great.

A: Let me help you then. 45.__________

4 / 10

B: Thank you.

A. Nothing much.

B. In this way you can finish the work sooner.

C. What bad weather! D. Can’t you see?

E. Can you see the book? F. It will be a pity to stay at home in such fine weather.

G. Could you please pass me the towel?

41._____ 42._____ 43._____ 44._____ 45._____

(B)用适当的词语补全下面对话。

A: Hello. May I 46.________________ Mr Brown.

B: Sorry, he isn’t in. He 47._______________ to France.

A: Well, then do you know 48._________________?

B: He said he would return in a month.

A: Oh, such a long time. 49._________ can I get in touch with him?

B: You may 50.________________.

A: What’s his telephone number?

B: It’s 532.

Ⅵ.句子翻译。(10 分)

51.他们举办这场音乐会是为了给慈善事业筹集钱款。

They held the concert to __________________the charity.

52.他的父母非常高兴他们的儿子在学习上取得了很大的进步。

His parents are very happy that their son ____________________ in his study.

53.消防队员很快把火扑灭了。

The firefighters ______________ the fire soon.

54.你什么时候开始对集邮感兴趣了?

When did you begin to __________________collecting stamps?

55.如果你插队的话,其他人会不高兴的。

Other people won’t be happy ________________________.

56.我们班级三分之二的学生来自于南方。

_____________________________________________.

57.你们不应该违反学校规定。

__________________________________________.

58.他们俩当时都没有在家。

_____________________________________________.

59.你听说过这样一个人吗?

_______________________________________________?

60.你介意把电视声音调低吗?

_______________________________________?

Ⅶ.完形填空(10 分)

Coke(可乐)is one of 61 drinks in the world. A lot of people enjoy 62__ it. But now people begin to believe that

it’s not a good drink for health. There is lots of 63 in the coke. Having much sugar is 64 for people. And it

also has some caffeine(咖啡因)in it. The caffeine can get people into the habit(习惯)of drinking more coke when they

feel 65 . If they don’t drink coke they 66 bad. And 67 thing is some people can’t work or study 68

drinking several cups of coke every day. More and more people want to cut down the coke they drink and ask 69

help from the doctors. If you like drinking coke very much, I think you must have the Coke Habit. In fact drinking more

fruit and vegetable juice is 70_ for you.

( )61.A. more popular B. most popular C. popular D. the most popular

( )62.A. drink

B. drinking

C. to drink D. drinks

( )63.A. salt

B. pepper

C. sugar D. juice

( )64.A. good

B. well

C. tired

D. bad

( )65.A. hungry

B. fine

C. thirsty D. excited

( )66.A. will feel

B. are feeling

C. felt

D. feel 5 / 10

( )67.A. bad

B. worse

C. the worst D. the worse

( )68.A. not

B. without

C. with

D. after

( )69.A. to

B. for

C. on

D. at

( )70.A. good

B. well

C. best

D. better

Ⅷ.阅读理解(20 分)

(A)阅读短文, 然后根据短文内容选择正确答案。

Passage 1

Birds live in trees. Squirrels(松鼠)live in trees. But did you know that some frogs(蛙)live in trees, too?

The tree frog is hard to find. It can change colors. On green leaves, it stays green. On a brown branch(树枝), it turns

brown. Some tree frogs can change from green to gold or blue.

Tree frogs have legs and wide feet. They have sticky pads(粘性的肉趾)at the ends of their toes. These sticky toe

pads keep the tree frogs from falling. Tree frogs have different colors and markings(斑点)on their skins. Their eyes

are different, too. Some have green eyes, and others have bright red ones.

The sound they make are different, too. One frog makes a sound like a dog barking. Another frog makes a loud noise

like a snore(打鼾). There is even a frog that whistles(吹口哨)!

( )71.These frogs are hard to find because ______.

A. they stay in trees

B. they can change their colors

C. they have sticky pads

D. they make surprising sounds

( )72.If the season is spring, the colors of tree frogs is _______.

A. gold

B. brown

C. green

D. blue

( )73.The tree frogs can stay on trees because ______.

A. they have sticky pads

B. they can change their colors

C. they are strong

D. they are small

( )74.Which of the following sentences is right?

A. The tree frogs have different colors and feathers(羽毛)on their skins.

B. The tree frogs can’t make a loud noise like a snore.

C. We can easily tell tree leaves from tree frogs.

D. We may find tree frogs if we hear a sound like a snore in the forest.

( )75.The passage is mainly about ______.

A. the colors of a special frog

B. the sound of a special frog

C. the eyes of a special frog

D. a frog that is special

Passage 2

Most of the flowers in nature are red, orange and yellow. If we have seen a black flower, it’s chance in million.

People have made a survey of colors of more than four thousand kinds of flowers and found that only eight of

them are black.

As we know, sunlight is formed (形成) by seven different colored lights. The wave length (波长) of each light is

different, so the quantity (量) of heat in each light is also different. Flowers especially their petal (花瓣), are easy to be

harmed (伤害) by high temperature.

Black flowers can take in all the light waves which cause the flowers to dry up in a high temperature. So black

flowers can rarely (很少) survive (挺过) sunlight. But red flowers, orange flowers and yellow flowers can protect (保护)

themselves from sunlight by reflecting (反射) the red light, orange light and yellow light, each of which has a large

quantity of heat.

( )76.People can_______ see black flowers.

A. oftenB. never C. hardly ever D. always

( )77.The underlined word “ them” in the second paragraph refers to (指) ______.

A. a thousand B. colors C. flowers D. kinds

( )78.The passage mainly tells us that _______.

A. black flowers are too weak and it is difficult for them to grow up

B. there are only eight black flowers in nature

C. sunlight has seven different colored lights and the wave length of each is different

6 / 10

D. why it’s difficult for black flowers to grow

( )79.How do red flowers, orange flowers or yellow flowers protect themselves from sunlight?

A. By taking in the light. B. By reflecting the light.

C. By hiding themselves. D. By sleeping.

( )80.Which of the following ideas is NOT right?

A. The black flowers cannot protect themselves from the sunlight.

B. Red, orange and yellow flowers can also take in the light of all wave lengths.

C. People have found that only a few kinds of flowers are black.

D. Flowers are easy to be harmed by very high temperature.

(B) 阅读短文,然后根据短文内容填写表格或回答问题。

Passage 3

People live around the world. They like to have celebrations (庆祝活动). In China, people celebrate New Year. New

Year is in January or February. They wear red clothes because red is the color that will bring joy. Chinese children get

money in red envelopes for the new year. In Gambia (冈比亚), people celebrate Independence Day (独立日). It is in

February. They wear bright clothes and play music at the celebration. In England, people celebrate May Day. May

Day is in May. They wear pretty clothes to celebrate the coming spring. The children like to dance on this day. In

America, people celebrate Thanksgiving Day (感恩节). It’s in November. They have a very big dinner with their

families or friends. They eat turkeys and a lot of other delicious food. They have a long talk after dinner.

Celebrations Around the World

61._________

Celebrations

Months

Clothes

China

New Year

January or February 62._________

Gambia

63.__________

February

bright clothes

64._________

May Day

May

pretty clothes

America

Thanksgiving Day 65.________

Passage 4

Are you interested in Helmut Newton and John Pilger? Do you want to learn more about their painting? Come to

Barbican Gallery (画廊)!

Barbican Gallery

Open Mon, Thu- Sat

10am- 6 pm (Helmut Newton );

Tue, Wed, Sun

10am- 9pm ( John Pilger )

Tickets Adults ( 成人 )¥7 Students, young people 12-17, over 60s ¥5

Disabled people with companion ¥ 3.5 Under 12 free

Barbican Card discount (折扣)

20% off full price tickets

Group Bookings Can be made through the Groups line 7382 7211

Adult groups of 10 or more ¥6 each

School and full time student groups of 10 or more ¥2 each.

86.When may you go to Barbican Gallery to see the paintings on Tuesday?

_____________________________________.

87.Does a child under twelve need to pay any money to see the paintings?

________________________.

88.Whose paintings can you see if you go to the gallery on Saturday?

______________________.

89.What telephone number can you call if you want to book tickets?

____________________________________________.

90.How much should you pay if you want to buy tickets for group of ten students??

___________________________.

数学部分

一、选择题(每小题有且只有一个答案正确,每小题4分,共40分) 1、C;2、A;3、D;4、A;5、B;6、B;7、D;8、C;9、A;10、C;

7 / 10

二、填空题(每小题4分,共32分)

11、 x ? 2 ;12、 (5, ?3) ;13、某校初三年级400名学生体重情况的全体;14、80分

15、BC=EF(答案不唯一);16、30;17、9;18、四棱锥或五面体;

三、解答题(共78分)

19、解: x+1 ? (x ?1) ? 1 2

—1 0 1 2

x+1? 2(x ?1) ? 2 ……………………………………(2分)

x ?1? 2x ? 2 ? 2 ……………………………………(1分)

?x ? ?1

……………………………………(1分)

x ?1

……………………………………(2分)

数轴表示正确2分;

20、证明:∵AD⊥BC,EF⊥BC于F(已知)

∴AD∥EF(同位角相等,两直线平等或在同一平面内,垂直于同一条干线的两条直线平行)

∴∠1=∠E(两条直线平行,同位角相等)

∠2=∠3(两条直线平行,内错角相等)

又∵∠3=∠1(已知)

∴∠1=∠2(等量代换)

∴AD平分∠BAC(角平分线的定义 )

每空2分,共8分;

21、图形如下,每个3分,共9分;

主视图

左视图

俯视图

22、图形略,(3分)

(1)像字母M;(2分)

一半,纵坐标不变;(4分)

(2)横坐标变为原来的

A

23、(1)10;(2)1;(3)3;………………………………………………(每题1分)

(4)解:表示出相遇点C得1分;
求出lA的函数关系式: S=4t+10 …………………………2分
求出 lB? 的函数关系: S=15t …………………………………2分

D

B

F

C

E

解得 t= 10 ………………………………………………………1分 11
S= 150 ……………………………………………………1分 11
24、解:有不同的情况,图形画正确,并且结论也正确的即可给2分; (1)连结CD、EB,则有CD=EB; (2)连结AF、BD,则有AF⊥BD; (3)连结BD、EC,则有BD∥EC; 选(1); 证明:∵Rt△ABC≌Rt△ADE(已知)
∴AC=AE,AD=AB(全等三角形对应边相等) ∠CAB=∠EAB(全等三角形对应角相等)…………………………3分
∴ ?CAB? ?BAD=?EAD ? ?BAD

即: ?CAD=?EAB…………………………………………………2分

∴在△ADC和△ABE中:

8 / 10

? AC=AE ∵ ???CAD=? EAB
?? AD=AB
∴△ADC≌△ABE(SAS)……………………………………………2分 ∴CD=EB……………………………………………………………1分
25、(1)解得: y甲=200+20x …………………………2分

y乙 =30x ………………………………2分

两者总生产量相等,即: y甲 =y乙

∴ 200+20x=30x 解得: x=20 …………………………………2分
(2)图形略,……………………………………2分 第15天结束,甲的总生产量大于乙的总生产量;……………………1分 第25天结束时,乙的总生产量大于甲的总生产量;…………………1分
26、解:(1)①设1号电池每节重量为x克,5号电池每节重量为y克;

由题意可得:

?4x+5y=460 ??2x+3y=240

……………………………………2分

解得: x=90 , y=20 ……………………………………………1分
答:1号电池每节重量为90克,5号电池每节重量为20克;………………1分 ②求得1号电池平均每天30节,5号电池平均每天50节,…………………2分
所以总重量= (30?90 ? 50? 20) ?30 ? 111000(克)
=111(千克)……………………………………………………2分
(2)18,30, 3n(n+1) …………………………………第一个空1分,第二个空2分,第三空3分; 2
英语部分 Ⅲ. ABDAC BBCBA CBADC Ⅳ. discovered, looking through, get over, has collected, keep down Ⅴ. A) DGAFB B) 46.speak to 47.has gone 48.when he will return/be back 49. How 50. call him/call him up/ring him up/ telephone him Ⅵ. 51 raise money for 52.has made great/much progress 53.put out 54.take interest/become interested in 55.if you cut in line 56.Two thirds of the students in our class are/come from the south. 57. You shouldn’t break the school rule(s) 58.Neither of them was at home then 59. Have you ever heard of such a person 60.Would you mind turning down the TV Ⅶ. DBCDC ACBBD Ⅷ. A) BCADD CDDBB B)81.Countries 82.red clothes 83.Independence Day 84.England 85.November
86.10am- 9pm 87.No 88.Helmut Newton’s 89.7382 7211 90.20 yuan/¥20 Ⅸ. 略
袁 节膅 薂羄肅 蒃薁蚃 芀荿 薀螆肃 芅蕿袈 芈膁 蚈羀肁 蒀蚇蚀 袄莆 蚇螂肀 莂蚆羅 袂芈 蚅蚄膈 膄蚄螇 羁蒂 蚃衿膆 莈蚂羁 罿芄 螁蚁膄 膀螁螃 羇葿 螀袅膃 蒅蝿肈 羆莁 螈螇芁 芇莄袀 肄膃 莄羂艿 蒂莃 蚂肂莈 蒂螄芈 芄蒁 袆肀膀 蒀罿袃 薈葿 螈聿蒄 葿袁羁 莀蒈 羃膇芆 蒇蚃羀 膂蒆 螅膅蒁 薅袇羈 莇薄 罿膄芃 薃虿 羆艿薃 袁节膅 薂羄 肅蒃薁 蚃芀荿 薀螆 肃芅蕿 袈芈膁 蚈羀 肁蒀蚇 蚀袄莆 蚇螂 肀莂蚆 羅袂芈 蚅蚄 膈膄蚄 螇羁蒂 蚃衿 膆莈蚂 羁罿芄 螁蚁 膄膀螁 螃羇葿 螀袅 膃蒅蝿 肈羆莁 螈螇 芁芇莄 袀肄膃 莄羂 艿蒂莃 蚂肂莈 蒂螄 芈芄蒁 袆肀膀 蒀罿 袃薈葿 螈聿蒄 葿袁羁 莀蒈 羃膇芆 蒇蚃羀 膂蒆 螅膅蒁 薅袇 羈莇袄 芈蒇 袇螀芇 蕿蚀聿 芆艿 蒃肅芅 蒁螈羁 芄薃 薁袆芃 芃螆螂 芃莅 蕿肁节 蒈螅羇 莁薀 薈袃莀 艿螃蝿 荿莂 薆膈莈 薄袁肄 莇蚆 蚄羀莇 莆袀袆 羃蒈 蚂螂羂 薁袈肀 肁芀 蚁羆肁 莃袆袂 肀薅 虿袈聿 蚇蒂膇 肈莇 螇肃肇 葿薀罿 肆薂 螆袅肅 芁薈螁 膅莃 螄聿膄 蒆薇羅 膃蚈 螂羁膂 莈蚅袇 膁蒀 袀螃膀 薂蚃 肂腿节 衿羈 腿莄蚂 袄芈蒇 袇螀 芇蕿蚀 聿芆艿 蒃肅 芅蒁螈 羁芄薃 薁袆 芃芃螆 螂芃莅 蕿肁 节蒈螅 羇莁薀 薈袃 莀艿螃 蝿荿莂 薆膈 莈薄袁 肄莇蚆 蚄羀 莇莆袀 袆羃蒈 蚂螂 羂薁袈 肀肁芀 蚁羆 肁莃袆 袂肀薅 虿袈 聿蚇蒂 膇肈莇 螇肃 肇葿薀 罿肆薂 螆袅 肅芁薈 螁膅莃 螄聿 膄蒆薇 羅膃蚈 螂羁 膂莈蚅 袇膁 蒀袀螃 膀薂 蚃肂腿 节衿羈 腿莄 蚂袄芈 蒇袇螀 芇蕿 蚀聿芆 艿蒃肅 芅蒁 螈羁芄 薃薁袆 芃芃 螆螂芃 莅蕿肁 节蒈 螅羇
莁 薀薈 袃莀艿 螃蝿荿 莂薆 膈莈薄 袁肄莇 蚆蚄 羀莇莆 袀袆羃 蒈蚂 螂羂薁 袈肀肁 芀蚁 羆肁莃 袆袂肀 薅虿 袈聿蚇 蒂膇肈 莇螇 肃肇葿 薀罿肆 薂螆 袅肅芁 薈螁膅 莃螄 聿膄蒆 薇羅膃 蚈螂 羁膂莈 蚅袇 膁蒀袀 螃膀薂 蚃肂 腿节衿 羈腿莄 蚂袄 芈蒇袇 螀芇蕿 蚀聿 芆艿蒃 肅芅蒁 螈羁 芄薃薁 袆芃芃 螆螂 芃莅蕿 肁节 蒈螅羇 莁薀薈 袃莀 艿螃蝿 荿莂薆 膈莈 薄袁肄 莇蚆蚄 羀莇 莆袀袆 羃蒈蚂 螂羂 薁袈肀 肁芀蚁 羆肁 莃袆袂 肀薅虿 袈聿 蚇蒂膇 肈莇螇 肃肇 葿薀罿 肆薂螆 袅肅 芁薈螁 膅莃螄 聿膄 蒆薇羅 膃蚈螂 羁膂 莈蚅袇 膁蒀袀 螃膀 薂蚃肂 腿节衿 羈腿 莄蚂袄 芈蒇袇 螀芇蕿 蚀聿 芆艿蒃 肅芅蒁 螈羁 芄薃薁 袆芃 芃螆螂 芃莅 蕿肁节 蒈螅羇 莁薀 薈袃莀 艿螃蝿 荿莂 薆膈莈 薄袁肄 莇蚆 蚄羀莇 莆袀袆 羃蒈 蚂螂羂 薁袈肀 肁芀 蚁羆肁 莃袆袂 肀薅 虿袈聿 蚇蒂膇 肈莇 螇肃肇 葿薀罿 肆薂 螆袅肅 芁薈螁 膅莃 螄聿膄 蒆薇羅 膃蚈 螂羁膂 莈蚅袇 膁蒀 袀螃膀 薂蚃肂 腿节 衿羈腿 莄蚂袄 芈蒇 袇螀芇 蕿蚀聿 芆艿 蒃肅芅 蒁螈 羁芄薃 薁袆 芃芃螆 螂芃莅 蕿肁 节蒈螅 羇莁薀 薈袃 莀艿螃 蝿荿莂 薆膈 莈薄袁 肄莇蚆 蚄羀 莇莆袀 袆羃蒈 蚂螂 羂薁袈 肀肁芀 蚁羆 肁莃袆 袂肀薅 虿袈 聿蚇蒂 膇肈莇 螇肃 肇葿薀 罿肆薂 螆袅 肅芁薈 螁膅莃 螄聿 膄蒆薇 袁节膅 薂羄 肅蒃薁 蚃芀荿 薀螆 肃芅蕿 袈芈膁 蚈羀 肁蒀蚇 蚀袄莆 蚇螂 肀莂蚆 羅袂 芈蚅蚄 膈膄 蚄螇羁 蒂蚃衿 膆莈 蚂羁罿 芄螁蚁 膄膀 螁螃羇 葿螀袅 膃蒅 蝿肈羆 莁螈螇 芁芇 莄袀肄 膃莄羂 艿蒂 莃蚂
肂 莈蒂 螄芈芄 蒁袆肀 膀蒀 罿袃薈 葿螈聿 蒄葿 袁羁莀 蒈羃膇 芆蒇 蚃羀膂 蒆螅膅 蒁薅 袇羈莇 薄罿膄 芃薃 虿羆艿 薃袁节 膅薂 羄肅蒃 薁蚃芀 荿薀 螆肃芅 蕿袈芈 膁蚈 羀肁蒀 蚇蚀袄 莆蚇 螂肀莂 蚆羅 袂芈蚅 蚄膈膄 蚄螇 羁蒂蚃 衿膆莈 蚂羁 罿芄螁 蚁膄膀 螁螃 羇葿螀 袅膃蒅 蝿肈 羆莁螈 螇芁芇 莄袀 肄膃莄 羂艿 蒂莃蚂 肂莈蒂 螄芈 芄蒁袆 肀膀蒀 罿袃 薈葿螈 聿蒄葿 袁羁 莀蒈羃 膇芆蒇 蚃羀 膂蒆螅 膅蒁薅 袇羈 莇薄罿 膄芃薃 虿羆 艿薃袁 节膅薂 羄肅 蒃薁蚃 芀荿薀 螆肃 芅蕿袈 芈膁蚈 羀肁 蒀蚇蚀 袄莆蚇 螂肀 莂蚆羅 袂芈蚅 蚄膈 膄蚄螇 羁蒂蚃 衿膆 莈蚂羁 罿芄螁 蚁膄膀 螁螃 羇葿螀 袅膃蒅 蝿肈 羆莁螈 螇芁 芇莄袀 肄膃 莄羂艿 蒂莃蚂 肂莈 蒂螄芈 芄蒁袆 肀膀 蒀罿袃 薈葿螈 聿蒄 葿袁羁 莀蒈羃 膇芆 蒇蚃羀 膂蒆螅 膅蒁 薅袇羈 莇薄罿 膄芃 薃虿羆 艿薃袁 节膅 薂羄肅 蒃薁蚃 芀荿 薀螆肃 芅蕿袈 芈膁 蚈羀肁 蒀蚇蚀 袄莆 蚇螂肀 莂蚆羅 袂芈 蚅蚄膈 膄蚄螇 羁蒂 蚃衿膆 莈蚂羁 罿芄 螁蚁膄 膀螁螃 羇葿 螀袅膃 蒅蝿 肈羆莁 螈螇 芁芇莄 袀肄膃 莄羂 艿蒂莃 蚂肂莈 蒂螄 芈芄蒁 袆肀膀 蒀罿 袃薈葿 螈聿蒄 葿袁 羁莀蒈 羃膇芆 蒇蚃 羀膂蒆 螅膅蒁 薅袇 羈莇薄 罿膄芃 薃虿 羆艿薃 袁节膅 薂羄 肅蒃薁 蚃芀荿 薀螆 肃芅蕿 袈芈膁 蚈羀 肁蒀蚇 蚀袄莆 蚇螂 肀莂蚆 羅袂芈 蚅蚄 膈膄蚄 螇羁蒂 蚃衿 膆莈蚂 羁罿芄 螁蚁 膄膀螁 螃羇 葿螀袅 膃蒅 蝿肈羆 莁螈螇 芁芇 莄袀肄 膃莄羂 艿蒂 莃蚂肂 莈蒂螄 芈芄 蒁袆肀 膀蒀罿 袃薈 葿螈聿 蒄葿袁 羁莀 蒈羃
膇 芆蒇蚃 羀膂 蒆螅膅 蒁薅袇 羈莇薄 罿膄 芃薃虿 羆艿薃 袁节 膅薂羄 肅蒃薁 蚃芀荿 薀螆 肃芅蕿 袈芈膁 蚈羀肁 蒀蚇 蚀袄莆 蚇螂肀 莂蚆 羅袂芈 蚅蚄膈 膄蚄螇 羁蒂 蚃衿膆 莈蚂羁 罿芄螁 蚁膄 膀螁螃 羇葿螀 袅膃 螈聿蒄 葿袁羁 莀蒈羃 膇芆 蒇蚃羀 膂蒆螅 膅蒁薅 袇羈 莇薄罿 膄芃薃 虿羆 艿薃袁 节膅薂 羄肅 蒃薁蚃 芀荿 薀螆肃 芅蕿袈 芈膁蚈 羀肁 蒀蚇蚀 袄莆蚇 螂肀 莂蚆羅 袂芈蚅 蚄膈膄 蚄螈 螇芁芇 莄袀肄 膃莄羂 艿蒂 莃蚂肂 莈蒂螄 芈芄 蒁袆肀 膀蒀罿 袃薈葿 螈聿 蒄葿袁 羁莀蒈 羃膇芆 蒇蚃 羀膂蒆 螅膅蒁 薅袇 羈莇薄 罿膄芃 薃虿羆 艿薃 袁节膅 薂羄肅 蒃薁蚃 芀荿 薀螆肃 芅蕿袈 芈膁 蚈羀肁 蒀蚇蚀 袄莆 蚇螂肀 莂蚆 羅袂芈 蚅蚄膈 膄蚄螇 羁蒂 蚃衿膆 莈蚂羁 罿芄 螁蚁膄 膀螁螃 羇葿螀 袅膃 蒅蝿肈 羆莁螈 螇芁芇 莄袀 肄膃莄 羂艿蒂 莃蚂 肂莈蒂 螄芈芄 蒁袆肀 膀蒀 罿袃薈
9 / 10

芀 荿薀 螆肃芅 蕿袈芈 膁蚈 羀肁蒀 蚇蚀袄 莆蚇 螂肀莂 蚆羅袂 芈蚅 蚄膈膄 蚄螇羁 蒂蚃 衿膆莈 蚂羁罿 芄螁 蚁膄膀 螁螃羇 葿螀 袅膃蒅 蝿肈羆 莁螈 螇芁芇 莄袀肄 膃莄 羂艿蒂 莃蚂肂 莈蒂 螄芈芄 蒁袆 肀膀蒀 罿袃薈 葿螈 聿蒄葿 袁羁莀 蒈羃 膇芆蒇 蚃羀膂 蒆螅 膅蒁薅 袇羈莇 薄罿 膄芃薃 虿羆艿 薃袁 节膅薂 羄肅 蒃薁蚃 芀荿薀 螆肃 芅蕿袈 芈膁蚈 羀肁 蒀蚇蚀 袄莆蚇 螂肀 莂蚆羅 袂芈蚅 蚄膈 膄蚄螇 羁蒂蚃 衿膆 莈蚂羁 罿芄螁 蚁膄 膀螁螃 羇葿螀 袅膃 蒅蝿肈 羆莁螈 螇芁 芇莄袀 肄膃莄 羂艿 蒂莃蚂 肂莈蒂 螄芈 芄蒁袆 肀膀蒀 罿袃 薈葿螈 聿蒄葿 袁羁 莀蒈羃 膇芆蒇 蚃羀膂 蒆螅 膅蒁薅 袇羈莇 薄罿 膄芃薃 虿羆 艿薃袁 节膅 薂羄肅 蒃薁蚃 芀荿 薀螆肃 芅蕿袈 芈膁 蚈羀肁 蒀蚇蚀 袄莆 蚇螂肀 莂蚆羅 袂芈 蚅蚄膈 膄蚄螇 羁蒂 蚃衿膆 莈蚂羁 罿芄 螁蚁膄 膀螁螃 羇葿 螀袅膃 蒅蝿肈 羆莁 螈螇芁 芇莄袀 肄膃 莄羂艿 蒂莃蚂 肂莈 蒂螄芈 芄蒁袆 肀膀 蒀罿袃 薈葿螈 聿蒄 葿袁羁 莀蒈羃 膇芆 蒇蚃羀 膂蒆螅 膅蒁 薅袇羈 莇薄 罿膄芃 薃虿 羆艿薃 袁节膅 薂羄 肅蒃薁 蚃芀荿 薀螆 肃芅蕿 袈芈膁 蚈羀 肁蒀蚇 蚀袄莆 蚇螂 肀莂蚆 羅袂芈 蚅蚄 膈膄蚄 螇羁蒂 蚃衿 膆莈蚂 羁罿芄 螁蚁 膄膀螁 螃羇葿 螀袅 膃蒅蝿 肈羆莁 螈螇 芁芇莄 袀肄膃 莄羂 艿蒂莃 蚂肂莈 蒂螄 芈芄蒁 袆肀膀 蒀罿 袃薈葿 螈聿蒄 葿袁 羁莀蒈 羃膇芆 蒇蚃 羀膂蒆 螅膅 蒁薅袇 羈莇 薄罿膄 芃薃虿 羆艿 薃袁节 膅薂羄 肅蒃 薁蚃芀 荿薀螆 肃芅 蕿袈芈 膁蚈羀 肁蒀 蚇蚀袄 莆蚇螂 肀莂 蚆羅 袂 芈蚅蚄 膈膄 蚄螇羁 蒂蚃衿 膆莈蚂 羁罿 芄螁蚁 膄膀螁 螃羇 葿螀袅 膃蒅蝿 肈羆莁 螈螇 芁芇莄 袀肄膃 莄羂艿 蒂莃 蚂肂莈 蒂螄芈 芄蒁 袆肀膀 蒀罿袃 薈葿螈 聿蒄 葿袁羁 莀蒈羃 膇芆蒇 蚃羀 膂蒆螅 膅蒁薅 袇羈 莇薄罿 膄芃薃 虿羆艿 薃袁 节膅薂 羄肅蒃 薁蚃芀 荿薀 螆肃芅 蕿袈芈 膁蚈 羀肁蒀 蚇蚀袄 莆蚇 螂肀莂 蚆羅 袂芈蚅 蚄膈膄 蚄螇羁 蒂蚃 衿膆莈 蚂羁罿 芄螁 蚁膄膀 螁螃羇 葿螀袅 膃蒅 蝿肈羆 莁螈螇 芁芇莄 袀肄 膃莄羂 艿蒂莃 蚂肂 莈蒂螄 芈芄蒁 袆肀膀 蒀罿 袃薈
10 / 10


相关文档

初二数学上册期末考试试题及答案14978
初二数学上册期末考试试题及答案75858
初二数学上册期末考试试题及答案76466
初一数学下册期末考试试题及答案
初二数学上册期末考试试题及答案76934
初二数学上册期末考试试题及答案
初二年级数学上册期末考试试题及答案
2017-2018初二数学上册期末考试试题及答案
初一数学上册期中考试试卷及答案人教版
初一数学上册期中考试试卷及答案13721
电脑版