七选五练习

七选五练习一
There is an English saying, “___(71)____” Until recently, few people took the saying seriously. Now however, doctors have begun to look into laughter and the effects it has on the human body. _____ (72)_____ Tests were carried out to study the effects of laughter on the body. People watched funny films while doctors checked their heart, blood pressure, breathing and muscles. It was found that laughter has similar effects to physical exercise.____ (73)____ If laughter exercises the body, it must be beneficial. Other tests have shown that laughter appears to be able to reduce the effect of pain on the body. In one experiment doctors produced pain in groups of students who listened to different radio programmes. The group that tolerated the pain for the longest time was the group which listened to a funny programme. ____(74)____ ____(75)_____They have found that even if their patients do not really feel like laughing, making them smile is enough to produce beneficial effects similar to those caused by laughter. A. Laughter can surely last one’s life. B. As a result of these discoveries, some doctors in the United States now hold laughter clinics, in which they help to improve their patients’ condition by encouraging them to laugh. C. The reason why laughter can reduce pain seems to be that it helps to produce a kind of chemical in the brain which diminishes both stress and pain. D. It increases blood pressure, makes the heart beat quicker and makes people breathe deeper; it also works several groups of muscles in the face, the stomach, and even the feet. E. They have proved that laughter can really cure any disease if people keep a good state of mind. F. Laughter is the best medicine. G. They have found that laughter really can improve people’s health.

答案解析: 71. F 根据第一句话后句中的 the saying 确定答案。此题干扰项是 A。 72. G 根据 look into laughter and the effects 确定答案,干扰项 E 说法太绝对。 73. D 根据第二段内容确定答案。 74. C 根据第三段内容确定答案。 75. B 通过该选项的 these discoveries 可知是对全文进行总结。

七选五练习二 ___ 71 _You probably think you will never be a top student. This is not necessarily so, however. Anyone can become a better student if he or she wants to. Here’s how: Plan your time carefully. When planning your work, you should make a list of things that you have to do. After making this list, you should make a schedule of your time. First your time for eating , sleeping, dressing, etc. Then decide a good, regular time for studying. __ 72 __ A weekly schedule may not solve all your problems, but it will force you realize what is happening to your time. Find a good place to study. Look around the house for a good study area. Keep this space, which may be a desk or simply a corner of your room, free of everything but study materials. No games, radios, or television. When you sit down to study, concentrate on the subject. Make good use of your time in class. _ 73 _Listening carefully in class means less work later. Taking notes will help you remember what the teacher says. Study regularly. When you get home from school, go over your notes, review the important points that your teacher is going to discuss the next day, read that material. __ 74 _If you do these things regularly, the material will become more meaningful, and you’ll remember it longer. Develop a good attitude towards tests. The purpose of a test is to show what you have learned about a subject. They help you remember your new knowledge. The world won’t end if you don’t pass a test, so don’t be over worried. 75 You will probably discover many others after you have tried these.

A. There are other methods that might help you with your studying. B. Don’t forget to set aside enough time for entertainment. C. Take advantage of class time to listen to everything the teacher says. D. No one can become a top student unless he or she works hard. E. Maybe you are an average student. F. Make full use of class time to take notes of what the teacher says in class. G. This will help you understand the next class.

Key: EBCGA 解析: 71 E 首段中有“This is not necessarily so, however”暗示” 72 B 第二段主要介绍应当如何合理安排时间,只有 B 符合本段语境 73C 第四段介绍了如何充分利用课堂时间,C 符合语境 74G 从该空前一句可知,要预习好下一节课的新内容,结合常识,预习对理解下一节课的 内容很有帮助 75 A 本文主要介绍了学习方法,结合文章末句可知,经过试验后,你可能会发现其他可以 帮助你学习的方法, 末句中的 them 指的就是该选项中的 other methods.

七选五练习三 Are you truly happy? Do you ever know what it means to be happy and what it takes to achieve happiness?__71___. The following are a few tips that I follow to create happiness in my life. Make a plan for attaining goals that you believe will make you happy. Your moods will very likely increase if you are going after something you value. Surround yourself with happy people. It is easy to begin to think negatively when you are surrounded by people who think that way. 72 When something goes wrong, try to figure out a solution instead of being absorbed in self pity. Truly happy people don’t allow setbacks to affect their mood because they know that with a little thought they can turn the circumstances back to their favor. 73 . These few minutes will give you the opportunity to focus on the positive things in your life and will lead you to continuous happiness. 74 . Whether you treat yourself to lunch, take a long, relaxing bath or simply spend a few extra minutes on your appearance, you will be subconsciously (下意识地) putting yourself in a better mood. Finding the humor in situations can also lead to happiness. Find a way to make light of a situation that would otherwise make you happy. Keeping health is another way to achieve happiness. 75 .

A.What makes one person happy may be very different from what makes someone else happy. B.On the contrary, if you are around people who are happy, their emotional state will be infectious. C.Being overweight or not eating nutritious foods can have a negative effect on your mood. D.These are important questions for anyone who is seeking happiness to ask themselves. E.Spend a few minutes each day thinking about the things that make you happy. F.There are some tips in life that lead to happiness. G.It’s also important to take some time each day to do something nice for yourself.

Keys:71-75 DBEGC 解析: 71.D 72.B 73.E D 选项中的 questions 指的就是上句中的问题 B 呼应本段首句。 与下句中的 these few minutes 一致

74.G to do something nice for yourself 与下文中 to lunch, take a long…的事情一致 75.C Being overweight or not eating nutritious foods 与 Keeping healthy 一致

七选五练习四 Lots of people give you advice on overcoming (克服) fear. 71 ._ However, I want to tell you that a world without fear would be more dangerous, less rewarding. So we want to treat fear as a friend? Here are three reasons. _ __72 . Think about it. Do you get more nervous when you meet the girl (or guy) of your dreams? Which is more fearful, talking to the boss of your company or to some of your friends? 73 If you didn’t have fear to guide you, you might not know that! Not so bad, right? Next, fear encourages us to take action. Fear is a call to action. In the past, our ancestors (祖 先) didn’t run away in fear when they saw a tiger running toward them but tried to kill it for food. Now, most of us don’t face serious danger like hungry tigers every day, but we do face serious bosses or public speaking. So, what can we do? ____ 74 _ Lastly, fear lets you know you are alive. Why do we like roller coasters (过山车)? __ 75___ Same for horror movies. So fear can guide you towards what’s important for you and encourage you to take action to improve. Don’t we all need that kind of friend? A. Don’t fear to be wrong. B. It frightens us in a mostly safe way. C. Imagine what life would be like without fear. D. The first is that fear is an excellent guide to opportunity. E. They say if you can overcome fear, you will be successful. F. Let fear provide us with the energy to do what needs to be done. G. Fear is showing you what is important and what matters to you.

key:71---75EDGFB 解析: 71.E 72.D 73.G 74.F 75.B 与前句呼应 由下段中的 Next 可知答案 由前两句可知答案 由前一句可知答案 呼应本段首句

七选五练习五 The Internet has opened up a whole new online world for us to meet, chat and go where we’ve never been before. But just as in face to face communication, there are some rules of behavior that should be followed when on line. 71 Imagine how you’d feel if you were in the other person’s shoes. For anything you’re about to send: ask yourself, “Would I say this to the person’s face?” If the answer is no, rewrite and reread. 72 . If someone in the chat room is rude to you, your instinct (本能) is to fire back in the same manner. But try not to do so. 73 If it was caused by a disagreement with another member, try to fix the situation by politely discussing it. Remember to respect the beliefs and opinions of others in the chat room. 74 .Offer advice when asked by newcomers, as they may not be sure what to do or how to communicate. When someone makes a mistake, whether it’s a stupid question or an unnecessarily long answer, be kind about it. If it’s a small mistake, you may not need to say anything. Even if you feel strongly about it, think twice before saying anything. Having good manners yourself doesn’t give you license to correct everyone else. 75 At the same time, if you find you are wrong, be sure to correct yourself and apologize to those that you have offended. It is not polite to ask others personal questions such as their age, sex and marital status. Unless you know the person very well, and you are both comfortable with sharing personal information, don’t ask such questions. A. It’s natural that there some people who speak rudely or make mistakes online. B. Repeat the process till you feel sure that you’d feel comfortable saying the words to the person’s face. C. Everyone was new to the network once. D. The basic rule is simple: treat others in the same way you would want to be treated. E. When you send short messages to a person online, you must say something beautiful to hear. F. You should either ignore the person, or use your chat software to block their messages. G. If you do decide to tell someone about a mistake, point it out politely. 答案:dbfcg


相关文档

七选五专题训练(一)
七选五专题训练(四)
七选五专题训练(三)
2019【高考】英语 七选五解题指导练习(含解析)
七选五专题训练(二)
2019高考英语 七选五解题指导练习(含解析)
备战2019高考英语 七选五提升练习(含解析)
【推荐】备战2019高考英语 七选五提升练习(含解析)
【新】备战2019高考英语七选五提升练习(含解析)
2018年九年级英语全册Unit3第五节七选五练习新版人教新目标版
电脑版