【名师一号】2014-2015学年高中英语 Module 3 My First Ride on a Train同步练习3 外研版必修1

语 篇 提 能 阅读理解 A If you go into the forest with friends, stay with them. If you don't, you may got lost. If you get lost, this is what you should do. Sit down and stay where you are. Don't try to find your friends — let them find you. You can help them find you by staying in one place. There is another way to help your friends or other people find you. You can shout or whistle three times. Stop. Then shout or whistle three times again. Any signal given three times is a call for help. Keep up shouting or whistling. Always three times together. When people hear you, they will know that you are not just making a noise for fun. They will let you know that they have heard your signal. They will give you two shouts or two whistles. When a signal is given twice, it is an answer to a call for help. If you don't think that you will get help before night comes, try to make a little house with branches. Make yourself a bed with leaves and grass. When you need some water, you have to leave your little branch house to look for it. Don't just walk away. Pick_off_small_branches_and_drop_them_as_you_walk_in_order_to_go_back_again_easily. When you are lost, the most important thing to do is to stay in one place. 1.Which signal is a call for help? A. Shouting here and there. B. Crying twice. C. Shouting or whistling three times together. D. Whistling every where in the forest. 答案与解析 C 细节理解题。根据文章第八句与第十一句“Any signal given three times is a call for help”可知 C 项正确。 2.When you hear two shouts or two whistles, you know that ________. A. someone is afraid of an animal B. people will come to help you C. someone needs help D. something terrible will happen 答案与解析 B 细节理解题。根据文章“When a signal is given twice, it is an answer to a call for help”可知 B 项正确。 3.What's the meaning of the underlined sentence? A. Leave branches to find your way back. B. Pick off branches to build another house. 1 C. Use branches to make a bed. D. Drop branches to look for water. 答案与解析 A 句意理解题。根据上文提到的你要留下树枝找回原路,故 A 项正确。 4.Which of the following statements is NOT true according to the passage? A. When we enter a forest, we can't go alone at our own will. B. If we get lost in a forest, we must stay where we are. C. When we are lost in a forest, shouting or whistling twice is enough. D. A signal given twice is regarded as an answer to a call for help. 答案与解析 C 是非判断题。文章提到喊三回或吹口哨三回是求助信号,故 C 项不符文意。 B Americans can travel almost anywhere they choose. But to protect its people, the government lists a few dangerous places w

相关文档

【名师一号】2014-2015学年高中英语 Module 3 My First Ride on a Train同步练习5 外研版必修1
【名师一号】2014-2015学年高中英语 Module 3 My First Ride on a Train同步练习2 外研版必修1
【名师一号】2014-2015学年高中英语 Module 3 My First Ride on a Train Section Ⅲ随堂演练 外研版必修1
【名师一号】2014-2015学年高中英语 Module 3 My First Ride on a Train综合测评 外研版必修1
【名师一号】2014-2015学年高中英语 Module 3 My First Ride on a Train模块质量测评 外研版必修1
【成才之路】2014-2015学年高中英语 Module 3 My First Ride on a Train综合测评 外研版必修1
【 学案导学设计】2014-2015学年高中英语 Module 3 My First Ride on a Train单元综合检测卷 外研版必修1
【名师一号】2014-2015学年高中英语 Module 1 My First Day at Senior High同步练习3 外研版必修1
【名师一号】2014-2015学年高中英语 Module 2 My New Teachers同步练习3 外研版必修1
【名师一号】2014-2015学年高中英语 Module 1 My First Day at Senior High同步练习5 外研版必修1
电脑版